COM FUNCIONA LA NBA?

TEMPORADA REGULAR


En la temporada regular cada equip disputa 82 partits, dividits en parts iguals entre trobades de local i visitant. El calendari no és el mateix per a tothom. Els equips s'enfronten amb els oponents de la seva pròpia divisió en quatre ocasions; davant els de les altres dues divisions de la seva conferència, entre tres o quatre vegades; i contra els de l'altra conferència, dues vegades a l'any. Per tant, un equip pot tenir fàcil o difícil el calendari, depenent en la divisió o conferència en què estigui localitzat.

POSTEMPORADA REGULAR

Els Playoffs de la NBA consisteixen en tres rondes de competició entre setze equips repartits en la Conferència Oest i la Conferència Est (8 millors en la classificació de la temporada regular tant en l’Est com en l’Oest). Els guanyadors de la Primera Ronda (o quarts de final de conferència) avancen a les Semifinals de Conferència, posteriorment a les Finals de Conferència i els vencedors a les Finals de la NBA, disputades entre els campions de cada conferència.


FINALES DE LA NBA

S'enfronten els campions de cada conferència al millor de set partits. El primer que aconsegueixi vèncer en quatre partits, se li coneixerà com el campió de la NBA. Es disputa anualment al juny, i al campió se li guardona amb el Larry O'Brien Championship Trophy des de 1977.

Resultat d'imatges de larry o'brien trophy











Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars